brugges-2

Rijlessen in Brugge, Knokke-Heist en omgeving

Bij Rijschool Verona maken we ook gebruik van de RIS-methode in onze lesroutes.

Wat houdt dat in?

Personen die nooit eerder als bestuurder van een auto deel hebben genomen aan het verkeer, laten we eerst vertrouwd raken met het verkeer. Dit doen we door de leerling niet meteen aan al te complexe situaties bloot te stellen, maar dit rustig in stappen op te bouwen.  Dit zal tot resultaat hebben dat de leerling de technische aspecten van de auto sneller onder controle zal krijgen.

Hierdoor zullen we vlot alle stappen kunnen doorlopen.

De routes zullen hierbij ook worden aangepast aan de les. Het hoofddoel is wel om zo veel mogelijk in Brugge zelf te rijden, aangezien daar het examen zal worden afgelegd.

Bent u een leerling die richting het praktijkexamen wilt gaan?
Hoe gaat het er dan aan toe?

Het is hierbij vanzelfsprekend dat u een leerling bent die al wat ervaring heeft met het besturen van een personenauto.
We kunnen daardoor meteen door naar Brugge, om daar zoveel mogelijk examenroutes te rijden. Hierbij gaan we juist wel de moeilijke en complexe situaties opzoeken. Op deze manier kunnen we eventuele fouten die u maakt en knelpunten die u tegen zou kunnen komen op het examen grondig met elkaar doornemen.

Dit zal uw kans op slagen, zeer sterk doen toenemen.Natuurlijk besteden we ook aandacht aan de mentale druk (nervositeit, faalangst ) die bij zo een voorbereiding komt kijken. Dus wees welkom en ervaar zelf hoe het is om bij Rijschool Verona te lessen!