nr 1

Rijschool Knokke-Heist en omgeving

Een autorijschool die zich wil richten op personen die 100 % voor hun autorijbewijs willen gaan, dus hebben ze bewust gekozen om geen andere categorieën te geven dan alleen rijbewijs B.

Waarom?

Omdat we niet onze energie en tijd willen verliezen aan onderdelen die niks met het autorijden te maken hebben. Daardoor kunnen we ook gerichter onze jaarlijkse  bijscholingen volgen.

Zo weten wij zeker, maar nog belangrijker onze leerlingen, dat de nieuwste methodes en technieken zullen worden toegepast om snel hun voorlopige – rijbewijs te kunnen behalen.

Ook zijn we een rijschool die voor iedere leerling zijn eigen specifieke situatie gaat bekijken om zo het meeste uit te kunnen halen uit iedere les!

Conclusie

Rijschool Verona is een moderne,  erkende rijschool die zich onderscheid door zich te puur te richten op het auto rijbewijs. En door gebruik te maken van de nieuwste lesvoertuigen, en vaste rijinstructeur en het toepassen van de RIS methode (rijden in stappen). Zo wordt bereikt dat de leerlingen na iedere les met een tevreden gevoel naar huis toe gaan en zich al verheugen op de volgende les.

Dus wil je veilig en verantwoord kunnen deel nemen in het verkeer, en je lessen volgen op een aangename en professionele manier?

Twijfel niet langer, maar begin vlug met je autolessen bij Rijschool Verona,jou autorijschool in Knokke-Heist en omgeving!